Výchozí | Historie | Fotoalbum | Statut | Kontakty | Členská základna | Příspěvky | Příjezd | Sponzoři | kalendář - sportoviště areálu TJ
Právě se stalo: (...vše)
út06.02.2024 V zápis schůze 1/2024 VV TJ
út12.12.2023 V zápis schůze 7/2023 VV TJ
so11.11.2023 usnesení valné hromady TJ Sokol Losiná
út07.11.2023 V zápis schůze 6/2023 VV TJ
út26.09.2023 V zápis schůze 5/2023 VV TJ
Následující akce: (...vše) kalendář
29.03.2024 16:30 Př-st Kasejovice - Losiná U11
so30.03.2024 16:30 A Losiná - Mochtín
05.04.2024 16:30 Př-st Losiná U11 - Žinkovy
ne07.04.2024 15:00 A SK Klatovy 1898 B - Losiná
12.04.2024 16:30 Př-st Stod - Losiná U11
Login:
Heslo: ?

fotbal-muži A

fotbal-ml.žáci U13

fotbal- st.přípravka U11

fotbal-ml.přípravka U9

hokej

dětský outdoor

výbor

... další

Narozeniny dnes slaví:


Oldřich Fremr


Václav Hajšman

.... blahopřejeme!

TOPlist

fotbal-muži A:

(zodpovědný redaktor: Fanda Karl)
Rozpisy | Reportáže | Odkaz na oficiální stránky soutěže | Soupisky

26.08.17 zapsal: čk

Přeštice B - Losiná 2:2 (2:0) 4:5 PK
Sdílet

Branky: Hrach, Svoboda

Sestava: Zbiň

Hajšman, Bodanský Mi. , Bodanský Ma

Svoboda, Votípka

Mádr, Pátek (86. Matulka), Šindelář

Tic, Hrach

Zápas jsme začali ustrašeně, chtěli jsme hrát zezadu, ale zbytečnými chybami jsme se dostávali pod tlak. Domácí mají zkušené kluky, tak jsme víc běhali, než hráli. S postupujícím časem stoupala i venkovní teplota. Podržel nás Michal Zbiň, když první velkou šanci (sám) domácím vytlačil. Začali jsme se ojediněle dostávat před soupeřovu půli i my. Při jedné zkažené rozehrávce ve 28.min šli domácí do rychlého protiútoku po pravém křídle a předpisovou přihrávku již domácí Urban dával téměř do prázdné. Domácí se zklidnili, my jsme začali víc hrát na balónu. Bohužel se ale tím projevila i naše technická nevyzrálost, kazili jsme rozehrávku a dávali tak domácím další možnosti. Po jedné takové se dostali v 35. min Přeštice opět do rychlého brejku tentokrát po levé straně (Hajšman) a Zdeněk Svoboda byl u míče ve vápně pozdě, ukázková pentle se žlutou kartou. Michal si na míč sáhl, ale nezachránil. 2:0 a zdálo se o výsledku zápasu rozhodnuto. Domácím stačilo jen v klidu držet míč a kontrolovat hru. Ve 40. min dostal Votípka další žlutou (asi nějaký komentář k rozhodčímu) a poločas se dohrával. O rozruch v poslední minutě 1.poločasu se ještě ale postaral Ondra Tic, když dostal do pravé strany míč a svou rychlostí se dostal za stopera i gólmana, ale při dlouhé kličce do levé strany namísto zastavení míče a skórování do prázdné brány chtěl situaci vyšperkovat patičkou za běhu, a tak z jasné gólovky nic nebylo a šli jsme do kabin se svěšenými hlavami.

Přestávka nám pomohla, nebylo již co ztratit.

Deset minut druhé půle se hrála údržba. Až jsme v 56.minutě zásluhou rychlého přechodu v ose hřiště (Pátek , Hrach ) dostali nabídku, Tomáš proběhl mezi pomalejšími stopery , udělal kliku i vyběhnutému brankářovi a dal v klidu do prázdné. Gól nám spravil náladu, Michal Zbiň nás dál držel, když vytáhl další gólovku po trestném kopu. Domácí hrozili ze standardek, my z brejků. Začali jsem víc vytahovat hru a i domácí obrana najednou měla starosti a začali být nervózní. Korunu našemu snažení nasadil Zdeněk Svoboda, když se vytáhnul na hrot, zaběhnul si do levého křídla, dostal míč do běhu a křížnou střelou z první po zemi levou nohou (!) na zadní tyč přesně srovnal. Do konce ale bylo ještě dlouhých deset minut. Zvlášť když jsme nezachytili kolmici mezi beky a nabíhajícího útočníka Martin Bodanský poslal k zemi za červenou, když na míči byl opět druhý. Trestný kop jsme naštěstí odvrátili a zbytek zápasu ukopali. Štěstí nám přálo i při exekuci pokutových kopů, když naši Šindelář, Hrach, Bodanský Mi, Votípka a Svoboda dali a Michal Zbiň třetí pokus domácím zlikvidoval.

Ze zápisu: Bodanský Martin - Červená karta během zápasu, Zmaření zjevné brankové možnosti soupeřova družstva, Zmaření zjevné brankové příležitosti podražením hráče ze zadu s možn ostí hrát míč. K přestupku došlo cca 5 m od pokutového území, hráč měl míč pod kontrolou a mohl postupovat sám na brankáře hostů. Vyloučený hráč odešel spořádaně do kabin.


E-mail: info@sokollosina.cz

webhosting: hostitel: FORPSI
admin: František Karl programming: Čestmír Kašpar
© 2010 Sokol Losiná