Výchozí | Historie | Fotoalbum | Statut | Kontakty | Členská základna | Příspěvky | Příjezd | Sponzoři | kalendář - sportoviště areálu TJ
Právě se stalo: (...vše)
út06.02.2024 V zápis schůze 1/2024 VV TJ
út12.12.2023 V zápis schůze 7/2023 VV TJ
so11.11.2023 usnesení valné hromady TJ Sokol Losiná
út07.11.2023 V zápis schůze 6/2023 VV TJ
út26.09.2023 V zápis schůze 5/2023 VV TJ
Následující akce: (...vše) kalendář
29.03.2024 16:30 Př-st Kasejovice - Losiná U11
so30.03.2024 16:30 A Losiná - Mochtín
05.04.2024 16:30 Př-st Losiná U11 - Žinkovy
ne07.04.2024 15:00 A SK Klatovy 1898 B - Losiná
12.04.2024 16:30 Př-st Stod - Losiná U11
Login:
Heslo: ?

fotbal-muži A

fotbal-ml.žáci U13

fotbal- st.přípravka U11

fotbal-ml.přípravka U9

hokej

dětský outdoor

výbor

... další

Narozeniny dnes slaví:


Oldřich Fremr


Václav Hajšman

.... blahopřejeme!

TOPlist

fotbal-muži A:

(zodpovědný redaktor: Fanda Karl)
Rozpisy | Reportáže | Odkaz na oficiální stránky soutěže | Soupisky

22.08.15 zapsal: fk

Chanovice - Losiná 2:3 (1:2)
Sdílet

1. poločas

Od úvodního hvizdu se domácí vrhli do útoku a svou kombinační hrou losinské fotbalisty zatlačili před branku. Prvních 15 minut měli viditelnou převahu a hosté z Losiné jen s velkými problémy odolávali atakům domácích. Losiná si nejspíše vybírala čas, kdy poznávala rychlost a atmosféru I. B třídy. Ke všemu v 13. minutě došlo k nešťastnému střetu kapitána Losiné Martina Velemana s domácím Josefem Polenou. Srážka hlav znamenala pro oba konec zápasu, navíc pro Martina cestu do sušické nemocnice. Střídání přineslo trochu oživení losinské hry, ale i nadále domácí udávali tempo zápasu. Jejich úsilí bylo odměněno ve 29. minutě, kdy zahrávali roh z pravé strany a nekrytý Michal Polena hlavičkou posunul míč na zadní tyč a ten skončil v losinské síti. Tato branka jako by odnesla respekt z kopaček hostů a ti zjistili, že i domácí mohou mít z rychlou a přímočarou hrou Losiné problémy. Přišla tak 34. minuta, kdy se do rychlého protiútoku dostal Vašek Hajšman. Bez problémů obešel domácího stopéra a klička do pravé strany brankáři otevřela prázdnou chanovickou bránu 1 : 1. Pro domácí to bylo první vážné varování, aby nezapomínali na obranu a pokrytí rychlých útočníků Losiné. Přišla tak 41. minuta, kdy se opět Václav Hajšman uvolnil na hranici velkého vápna. Tentokráte však volil přihrávku na pravou stranu na rozběhnutého Ondru Tice, který se na brankové čáře prohnal okolo domácího obránce a jeho rána neomylně skončila v chanovické brance ( Tomáš Karl na brankové čáře jen jistil správný směr ). Do kabin se tak odcházelo za překvapivého vedení Losiné.

2.poločas

Úkol pro domácí do druhého poločasu byl jasný, útočit a střílet branky. Bohužel na rozdíl od úvodu zápasu Losiná zlepšila hru zálohy a především obrany a pro útočníky domácích začalo téměř dobývání každého metru losinské poloviny. V 64. minutě hostující trenér poslal na hřiště Tomáše Hracha a posunul Vaška Hajšmana do obrané linie. Tomáš se na hřišti velmi rychle rozkoukal a v 72. minutě přišla jeho první velká akce. Nakopnutý míč na pravou stranu směřoval k jeho kopačkám, on se přes obránce dostal do pokutového území a přihrávkou na střed malého vápna našel volného Jana Votípku, který už věděl kam s míčem ? 1 : 3. Od této chvíle se domácí ještě více vrhli do útočení a pro Losinou to byla velká pobídka pro rychlé útoky. Přišly tak šance Pavla Novotného ( sólo z poloviny hřiště a míč několik centimetrů vedle pravé tyče ) i dva výtečné útoky Tomáše Hracha. Utkání pozvolna směrovalo ke klidnému konci pro hosty, ale utkání končí až hvizdem rozhodčího a žádný zápas není nikdy ztracený. V 87. minutě tak domácí po faulu nefaulu v pokutovém území Losiné dostali výhodu pokutového kopu a ten domácí Lukáš Černohorský s přehledem proměnil a vykřesal pro domácí jiskru naděje. Zbývajících 5 minut si však Losiná pohlídala a pro mnohé si nečekaně odváží z Chanovic všechny 3 body.

Nejlepší hráč Losiné:

Hajšman Václav - rychlost a střelecký apetit z minulého ročníku si přenesl i do toho letošního. Branka a přihrávka, dobrý výkon jak v útoku, tak i po přeřazení do obrany.

Hrach Tomáš - první start za losinské áčko a víc než dobrý výkon v útoku. Pro domácí obránce neustálé nebezpečí.

Zápas s Chanovicemi byl pro nás návratem do B. třídy a možností se utkat s mužstvem, které má v této soutěži již něco odkopáno. Počáteční respekt byl více než znát, naštěstí po obdržené brance si losinští hráči uvědomili, že se ničeho nemusí obávat. Následující minuty to jen potvrdily a vítězství bylo velmi milým bonusem do dalších zápasů.


E-mail: info@sokollosina.cz

webhosting: hostitel: FORPSI
admin: František Karl programming: Čestmír Kašpar
© 2010 Sokol Losiná